Politica de confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin intermediul posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Utilizatorii si/sau vizitatorii site-ului nu vor prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al site-ului. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.

In cazul in care nu specificati in mod explicit ca nu doriti ca Cronica De Teleorman sa foloseasca datele dumneavoastra personale, acesta poate folosi aceste informatii in urmatoarele moduri:

  • Cronica De Teleorman poate stoca si prelucra datele dumneavoastra pentru a va intelege mai bine nevoile si pentru imbunatatirea produselor si serviciilor; organizatorul (sau o firma furnizoare sau o terta parte in numele Cronica De Teleorman in legatura cu o promotie) va putea folosi datele dumneavoastra ca sa va contacteze;
  • Cronica De Teleorman va putea stoca si prelucra datele cu caracter personal pentru a trimite pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct;
  • Cronica De Teleorman va putea oferi unei terte parti informatia agregata, dar nu individuala despre utilizatorii platformei.

In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la office@webemotion.ro

Cronica De Teleorman isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al site-ului, informatii care nu sunt personal identificabile.

Cronica De Teleorman isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.